Come on form five, you can do it, more than, more than, you can do it, weella weella wella wella wello, we are the best, the very very best, come on let's do it, tingkatan lima, 2010, woo... ALLAHUAKBAR!! Yusho wa dare? Oretachi! Yusho wa dare? Oretachi! Yusho wa dare? Oretachi! Oretachi wa? Form Five! Oretachi wa? Form Five! Oretachi wa? Form Five! Takbir! ALLAHUAKBAR!

Saturday, October 18, 2008

Gambar waktu PMR

.: pintu masuk & keluar dewan YANG SEPATUTNYA :.

.: Di dalam dewan :.

Jasamu dikenang
.: From left; Cg Rasidah, Cg Arianti, Cg Zaidah, Cg Fadil, Cg Rohadi, Cg Nazmi :.


Jasamu sangat dikenang
.: Cg Faisal (ketua pengawas) yang sibuk menguruskan sesuatu :.


.: 41/60 nisa' XII-gen :.

Salam.

Kat atas ni, 1/10 kot daripada kesemua gambar. Nak lagi? Bolehla download. Ana dah zipkan gambar2 ketika PMR dan juga sudah di-upload menggunakan megaupload agar mudah untuk di-download oleh anda semua. Oh, ini hanya gambar-gambar dari kamera merah (ayah ana punye) je. Gambar dari kamera putih, ana ada, tapi bukan full size. Kalau nak jugak, bolehla mintak ye. Nanti ana letak link download dia skali.


Photobucket
Setelah anda buka link tersebut, anda akan jumpa sebahagian skrin seperti di atas. Tapi code dia lainla. Tulisla code yang tertera di ruang yang disediakan. Kemudian, klik button 'download' yang berwarna oren. 'download' sahaja, bukan 'download now!' ok.

Photobucket
Lepas tekan tu, akan jumpe skrin yg macam ni sikit2. Sori, ini hanya sebahagian skrin sahaja. Skrin penuh, tengokla sniri eh. Erm, ok. Tunggu la beberapa saat eh. Kalau tak nak tunggu, klik 'premium download', tapi kena bayar lah. Kalau nak free, tunggu. Bersabar banyak hikmahnya.
Kemudian, ia akan jadi begini;

Photobucket
Dan tak lame kemudian, butang yang suruh tunggu tu akan bertukar jadi 'free download'. Silakan klik butang tersebut.

Then, there you go. Zipped file!
The file name is gambo PMR.zip ye. Check. Jangan tersalah download sudah.

Sekian sahaja. Selamat mencuba! Kalau tak faham cara nak download, tanya orang lain.

P/S: Kalau malas nak download, boleh bagi ana pendrive, nanti ana copy.
P/P/S: Gambar ini tidak full. Kepada banat sahaja, jika antunna nak gambar penuh, yang pengawas + ana ambil semua, boleh mintak kat ana personally.

P/P/P/S: Ana takde gambar banin yang ramai2 tu. sori

.: wassalam :.

7 comments:

NS. said...

tmbah sket ayat.

pintu masuk dan keluar dewan YG SEPATUTNYA

:)

Aliya Khair said...

hahaha~ betol! nak edit? ;p

::aThirahkahar:: said...

Haha~
kalau nak edit pun,
jgn lupa besarkan sebesar-besarnya...

Baru nampak pintu masuk dan keluar yg sepatutnya...

klu tak pun amik gmbr pintu2 yg tak sepatutnya pastu post kat sini..

12th Generation said...

dah edit dgn jayanya! haha
tp kte xde gambo pintu2 yg xsepatutnye tu r..

-aliya K yg mls nk sign out

amrihalim said...

adoyai... asal gambo sumer banin tade? siot r.....

Aliya Khair said...

gamba sume bnn yg amek ramai2 tu xde dlm kamera ana n nadiah hanisah adelah kerana sblm sempat nk amek gambo bnn rmi2 gne kamera ana, mereka dah cabot.. it's too late..

::aThirahkahar:: said...

haha~
pastu sedih je...
tulah, sapa suruh cabot dulu?

kan dah tinggal gambar banat je...