Come on form five, you can do it, more than, more than, you can do it, weella weella wella wella wello, we are the best, the very very best, come on let's do it, tingkatan lima, 2010, woo... ALLAHUAKBAR!! Yusho wa dare? Oretachi! Yusho wa dare? Oretachi! Yusho wa dare? Oretachi! Oretachi wa? Form Five! Oretachi wa? Form Five! Oretachi wa? Form Five! Takbir! ALLAHUAKBAR!

Wednesday, February 4, 2009

Pilihan di tangan anda...

Salam~

Hmm... Agak sedih sebab tengok blog ni kosong je. Jadi ana dengan segala rasa prihatinnya *eceh* buatlah post nak hiasi blog kesayangan ana ni. Tapi nombor 2 la sbb nombor satu mestilah blog ana.

Sebut pasal pilihan, mesti semua tahu yang pada hari esok kita semua akan isi borang undian untuk memilih tampuk kepimpinan untuk Generasi 12 bagi tahun 2009. Sebenarnya ana teringat masa tahun lepas. Masa undi untuk GPK 1.3. Rindu time2 macam tu bila semua kumpul ramai-ramai...

Point ana sebenarnya senang je. Jangan lupa undi orang-orang pilihan anda. Jangan biarkan diskriminasi mengaburi pilihan. Okay, ayat skemalah pulak. Pastikan apa yang antum pilih adalah demi batch kami ini. Malam ini jangan lupa fikir masak-masak sebelum tulis nama esok.

Semoga bakal-bakal pemimpin kita dari golongan yang boleh diharap.... Selamat mengundi~


Dah2, pergi main jauh-jauh. Dahlah kerja rumah tak hantar. Bak kata Ustzaha Juhanita >.<


Anda mampu mengubahnya....


Maaf kalau post ni bosan sangat sebab ana memang sedang bosan tahap apa ntah disebabkan ketiadaan orang lain dekat alam maya.

14 comments:

Aliya K said...

hmm..

xsabar nk tau result..

NS. said...

diskriminasi??

diskriminasi menjatuhkan aku..

athirahkahar said...

https://www.blogger.com/captcha?type=IMAGE&captchaKey=r6bsp56g0qrl


mcm walla kan?
abaikan.

kte pun tak sabar nak tau result.
haha~

nads: reputasi kini menjadi bisu....
dan aaaaku.

?????

NS. said...

tak langsung mcm die.
dah xyah sebut bnde tu kt sni.
nnt kene tukar link plk blog nih.
hehe.

xsabar nk tau result lujnah khariji.
haha.
sila abaikan.

thira: terlayu disitu mengharapkan sesuatu yg baru itulah impian aku.

blushing seh bile nyanyi lagu tuh.

athirahkahar said...

fine.
eh2, 'okay' jugak tukar link blog ni.
haha~ apa je.


kte tak sabar nak tau kesuluruhan.
kte bukan mcm awk.
mcm manala agaknya nanti.

dah2, tak yah nak sbg2 lg.
pi main jauh2...


*word vertification senang je.
'count'

Aliya Khair said...

daaan, bila kau menghilang~~
musnahlah2,, musnah impian..

ntuk menggapai *BINTANG*

:">

athirahkahar said...

terangi hidup kuuuu~

ku mahu kau tahu,
engkaulah destinasi ku...

dalam ingatan ku...


*aliya, bintang=star.

shah pekan.

NS. said...

shah pekan?

smap kjg rr.

*ape ek skola kt klntn yg femes?
HAH! mrsm pengkln chepa!!
haha.

sorry ezzah.
:)

xpelahh.
lujnah khariji kn bes.
haha.

star?
blushing rr.

kerna diri ini xdaya lagi
menempuh hidup yg ku temui.
dan aaaku..

::aThirahkahar:: said...

oi2,

tak ah.
SDAR ah.
gempak skit.

pengkalan chepa??
bgsss...
eh2, tadi ezzah call kteorg!!

tak ah...
setiausaha lg best.
tiboo.

*malas nak sbg dah.
awk buat sendiri

SumOne™ said...

Ble ah keputusan nk kuar???
Tertunggu2...

OO.. OH OO..OH

Inikah revolusi
atau hanya ilusi
bagaikan mimipi jadi realiti

NS. said...

tunggu jelahh.

haha.
xjd smbg dah.

penat.

nk g smbg bwt chemistry.
klu xsiap nnt cekgu kp kite marah :)

SumOne™ said...

Hmmmm....
Rasa2nyer, sper akan jd Amir kte ah??

xnk smbg xpe.
Biar ana troskan..

Rasional diriku
rasional dirimu
penentu masa
masa depan ku

BTW,
tgh penat nie, baru lps habis hapal Al-Quran 5 m/s straight..
nk kena smpi target utk hafazan taun nie..
x pasal2 kna marah ngan guru KP ana lak..

athirahkahar said...

huh.

oi2, hafal2 tu jgn la laju sgt.
kan ustaz rahim dah pesan kalau nak ganjak ke ayat lain ayat sebelum tu kena lancar.

nanti jadi macam orang tu.
kesian dalam satu hari bbrp kali kena pg kat ustaz nak tasmi'

dah2, pg buat PA.
nanti ana kena marah pulak dgn guru kp ana.

NS. said...

weyy.
sume nk sebut cekgu kp die.
ishh.
cekgu kp korang ajar ke subj pape?
cekgu kp kite ajar chemistryy.
hahah.

cekgu kp?
blushing seyy td tym ketuk pintu ittihad uhh.
hahah.

weyy.
ckp psal hafzan terigt yg blum muraja'ah utk pertndgn utrujjah.
malas seyy.

okla nk jage hati.
biar ana smbg ea?

Adakah masa
menjadi punca
diriku dalam dilema

Benarkah anjakan paradigma
susuli ku terima

(terpaksa smbg lagu yg xsedap!
hahah)

:D