Come on form five, you can do it, more than, more than, you can do it, weella weella wella wella wello, we are the best, the very very best, come on let's do it, tingkatan lima, 2010, woo... ALLAHUAKBAR!! Yusho wa dare? Oretachi! Yusho wa dare? Oretachi! Yusho wa dare? Oretachi! Oretachi wa? Form Five! Oretachi wa? Form Five! Oretachi wa? Form Five! Takbir! ALLAHUAKBAR!

Saturday, January 30, 2010

Sukan Tahunan SMIH 2010


bismillahirrahmaanirrahiim..

.: generasi 12 @ Stadium Larkin:.
"Form 5!"

sukan SMIH terakhir buat kita, dah berakhir.

alhamdulillah 'ala kulli hal.

#1 : Abu Ayyub Al-Ansari
#2 : Salahuddin Al-Ayubi
#3 : Salman Al-Farisi
#4 : Jaafar At-Thoyyari


Tahniah kepada pemenang!
yang kalah, jangan sedih. Allah tak tengok hasil, tapi tengok usaha!
apa yang penting, kita semua dah buat yang terbaik kan?

menang kalah adat permainan. biasalah kan. lagipun, makin lama, semakin sengit persaingan antara rumah. takpe takpe. tahun depan ada lagi.

Sukan tahun ni ana rasa best. apa-apa pun, semoga temasya sukan kita tahun ini diberkati dan diredhai Allah, agar segala apa yang kita usahakan tidak sia-sia :)

lepas ni insya-Allah semua dah boleh fokus dalam kelas ye.
Semoga semua tetap semangat walaupun sukan dah habis.
Mari kita bersemangat untuk belajar! :D

ikhlasun niat jom!


-hah, ini gambar dari zulfadhlizin. TQ! -

.: wassalam :.

Friday, January 15, 2010

Kem Kepimpinan KRS

Bersawang la blog ni. Tak mengapa. Ana tolong kemaskinikan.

Good luck kepada semua Staf Sarjan, Sarjan dan Koperal tingkatan 5 2010.
Semoga antum dapat input dan dapan memberikan output terbaik beserta dengan proses yang cemerlang.

Macam mana dengan tingkatan 5? Antum semua sihat? Ada yang sudah tumbang? Apa-apa pun, ana ucapkan semoga bberjaya dalam pelajaran. Setahun sahaja lagi. Jangan runsing. Bantuan Allah, guru-guru dan sahabat sentiasa menemani kita.

Monday, January 4, 2010

Chemistry: The Periodic Table of Elements

Assalamualaikum.
Sekadar perkongsian :)

Varies type of periodic table.

lengkap
[click picture to view full size]



Flash version
[click on image]




cupcake version


periodic table,, um, table...

yang atas sekali tu paling best. dan berguna. kalau rajin, print lah. insya-Allah, senang nak hafal :D

akhir sekali, game untuk menguji tahap memori kita terhadap periodic table ni.
*susaaaah........

Semoga bermanfaat :D

.: wassalam :.