Come on form five, you can do it, more than, more than, you can do it, weella weella wella wella wello, we are the best, the very very best, come on let's do it, tingkatan lima, 2010, woo... ALLAHUAKBAR!! Yusho wa dare? Oretachi! Yusho wa dare? Oretachi! Yusho wa dare? Oretachi! Oretachi wa? Form Five! Oretachi wa? Form Five! Oretachi wa? Form Five! Takbir! ALLAHUAKBAR!

Thursday, June 17, 2010

Jangan Lupa.

Kick Israel While Watching the World Cup 2010.

Puasa Sunat & Solat Dhuha

bismillahirrahmaanirrahim

Assalamualaikum w.b.t

pengumuman kepada semua mawar generasi12,
insya-Allah pada hari Isnin (21/6/10) akan diadakan puasa sunat rasmi dan solat dhuha beramai-ramai di musolla sekolah kita yang tercinta pada rehat pertama.

bagi sesiapa yang rasa nak isi waktu rehat dengan buat homework dsb, harap dapat menyelesaikan urusan masing2 pada hari ahad agar tidak mengganggu waktu kite bersama.

Ayuh kita kumpul banyak-banyak pahala di bulan Rejab ini! :D

sekian, terima kasih.

-pesanan daripada Amirah G12, Afiqah Abd Rahman-

-----------------------------------------

kepada mawar2 yang nak akses blog mawar tapi tak dapat, sila bagi email pada ana, TQ
-ajk unit penerbitan banat-

Tuesday, June 15, 2010

Salam Perjuangan!!

aku,kau kite,kami,ana,anta,anti,
laki,pompuan,banin,banat,
kite semua adalah
~KAWAN~
(dipertemukan oleh-NYA_)
maka kite perlu hargainya!!!


akhirnye,,, kite sampai gak tahon last sekolah.tahon ape murid-murid?
tahon SPM..Nah..ana nak ajak kite flashback pekse ari tu.kite belajar
sampai tengah malam.Perghh kalo bley nak khatam semua dlam satu malam.
(tu la sape swoh last minute)padan muko !!~then segala tendons dan limbs pon lenguh...
medulla oblongata pon send isyarat nk tido..
mimpi punya impi,
Alhamdulillah,azan pon mengejutkan kite..maka bangonlah si anak Adam
namun..
sayang 1000 sayang tahajjud kite babai..!
dek kerana penat stay up,yang dalaman kite terlepas
yang berjaya Alhamdulillah.
yg blom cuba-cubalah!!
setttt???

Kapal israel berdagang di Malaysia??


Monday, June 14, 2010

Kelas Tambahan

Assalamualaikum w.b.t

Berikut adalah maklumat penting untuk kelas tambahan yang bakal diadakan tidak lama lagi.


Tarikh          :          16, 17, 18 Jun 2010
Tempat        :          Kelas masing - masing
Pakaian        :          Baju sekolah lengkap / baju sukan sekolah + track bottom gelap + kasut sekolah

**untuk jadual, [klik sini]


sumber sekunder: website sekolah :)

oh, untuk yang pergi easy math, semoga berjaya.
untuk yang pergi karnival MUSLEH (or whatever the prog's real name is) kat Terengganu, semoga berjaya.
untuk yang pergi kelas, semoga berjaya.

senang cerita, semoga berjaya dan selamat maju jaya buat semua! :D

Wednesday, June 9, 2010

Monday, June 7, 2010

Kenangan Dalam Gambar (KDG)

 Rindunya camping kita!


"Cinta kepada hidup
Memberikan senyuman abadi
Walau hidup kadang tak adil
Tapi cinta lengkapi kita"

*no worries, aurat masa lompat semua dah ditutup. Jadi tiada yang boleh tayang badan 'tough' :P